1999 – Tango Orkestret

1999 er Tango Orkestrets femte Cd. Orkestret har på dette tidspunkt eksisteret i 10 år.

Vi har fundet ud af, hvordan vi fordeler basrollerne, vi er blevet kendte, har turneret i mange forskellige lande og vi kender vores virkemidler. Vi kender mere til tango og er måske lidt mere respektfulde over for Tango Nuevoen, med enkelte undtagelser hvor humoren kigger frem. Vi er blevet dygtigere musikere, og det impulsive i orkestret er måske trådt lidt i baggrunden til fordel for det lidt mere tekniske.

Vi tager på denne Cd fat i nogle af de mindre kendte Astor Piazzolla kompositioner, og live må vi derfor stadig spille flere af vores hits fra de to første Cd’er. Med denne nye Cd i hånden rejser vi blandt andet til Hong Kong og spiller for kineserne i deres nye koncert hus Kwai Tsing Teather Auditorium. Entreen er mellem 100 og 200 dollars. Det er en stor oplevelse. Vi bliver hentet i lufthavnen, kører via motorvejen til centrum og henover vejen er der spændt et kæmpe banner der gør reklame for koncerten. Vores pressebillede er blevet frisket op og vores måske lidt kedelige sorte habitter har fået skrigende flotte neonfarver. Vores vært er meget gæstfri, og kører os direkte på traditionel kinesisk restaurant. Han siger at han kan skaffe alt, og spørger os om vi gerne vil besøge Hong Kongs Red Light District. Vi har alle total jetlag, og han følger os helt op på hotelværelset og efterlader en klump hash på bordet i tilfælde af, at vi skulle have lyst til at ryge. Meget Rock n’ Roll-agtigt, men i løbet af aftenen bliver vi så paranoide, at vi skylder klumpen ud i lokummet…

Næste dag er der tid til en gåtur i denne eksotiske storby. Vi genkender mange butikskæder, men i Seven-Eleven har de i stedet for lakrids, et glas med rådne æg stående på disken. Denne Tango Orkester turné varede i alt 5 dage.

Vi besøgte også Færørene, Tyskland, Italien, Sverige Norge og Finland.