DaBoing band

DaBoing er en trio, som spiller musik for børn. Her er jeg sammen med Halfdan E. og Louise Norbye. Vi udgav vores første Cd “Hverdagspoesi”, i 2009. Det er en Cd med nogle sjove sange med tekster, der handler om mindre børns almindelige hverdagsbeskæftigelser, såsom tandbørstejazz, Tage-tøj-på calypso, Vågneop-sang, Rubrødsmadsang og Lortesang. Bandet har været på en lang skolekoncert turne og opført flere koncerter på spillesteder og et par festivaler. Koncerten har fundet sin form. Bandet får bl.a. besøg af handskedukken Gnom, som er kendt som Løgnhalsens´s sovedyr i tv serien Løgnhalsen. Gnom er en blanding imellem en Tasmansk pungdjævel og en kanin. Gnom sætter gang i hverdagssituationerne mellem numrene, så de store børn griner og de mindre genkender hverdagssituationerne. I løbet af koncerten opfordres børnene til at danse og synge med.

Musikken er skrevet af Halfdan og Louise, og jeg har skrevet teksterne. Louise er vores fantastiske forsanger, Hafdan synger kor og spiller guitar og jeg spiller trommer.

En koncert med DaBoing er målrettet børn i alderen 3-7 år.

Se evt. hjemmesiden hverdagspoesi.dk for yderligere information om baggrunden for Cd’ens tilblivelse og følg en DaBoing kalender som kun beskriver DaBoings aktivitet.