Fortæller udgivelser

Dette er en liste over de af mine Cd-udgivelser hvor der er lagt vægt på fortællingen:

CARL QUIST MØLLER – læser Orla Frø-Snapper
Jeg har indtalt Orla Frø-Snapper (af Ole Lund Kirkegård) for Gyldendal. Den er god!
Løgnhalsen og de Medskyldige – Løgnehistorier og sange fra de varme lande 
Se under udgivelser og Løgnehsitorier og sange fra de varme lande.
Skrammel & Tis, Klassiske musikfortællinger for børn.
Djanzz – Fortællingen om ællingen.
På Djanzz cd’en, Junglejazz for børn, er der et nummer med en fortælling, der hedder fortællingen om ællingen.
Djanzz – Elefantens Slatne Snabel
se mere under Djanzz udgivelser.
Daboing Hverdagspoesi – Grinebideren 
DaBoing CD’en har bla. en kort og sær fortælling om tandbørsten, det gnavne gebis og grinebideren.
 
Den 3. Tango 
Dette er en musikfortælling for voksne med musik af Tango Orkestret.
SAUCE – Musikfortællinger
Denne CD er nærmere beskrevet længere nede på siden.

SAUCE – Musikfortællinger

CD’en fik 6 stjerner i Gaffa

Dansklærerforeningen gav mig forfatter-prisen i 1999 og bestilte i forbindelse med årskiftet 2000 en Cd med historier som kunne bruges i undervisningen. Jeg lavede en Cd med tre historier til tre alders grupper.

Den første passer til indskolingsbørn og hedder Bi Bob the Bee, jeg fortæller historien uden underlægning, men den følges af et beebop pop nummer, indsunget af min søster Olga Bastian. Det er historien om bien Bob der opfinder bibop musikken.

Derefter kommer historien eller musikfortællingen Cut The Cable, som er for større børn, fra omkring 4 klasse og op. Jeg fortæller historien på rim med underlægnings musik i up tempo, og det får en rap agtig karakter. Omkvædende er integreret i plottet. Min far spillede med Dan Turell og Sølvstjernerne da jeg var barn og jeg var tit med på job. Selv om jeg som barn kun delvist forstod hvad Dan snakkede om, har det været en stor inspiration for mig som forfatter og performer, og det høres i dette nummer. Set med historiske briller på musikfortællinger, er dette en viderudvikling af genren, som jeg stadig er ret stolt af. Det er et salgs fremtidsmaridt om medier og magt. Jeg lavede en dommy til nummeret med Thomas Blackmann, men endte med at lave det færdigt med Sause.

Tilslut følger historien om Præstens Tømmermænd. Et forældre oprør, men i dette tilfælde er det nok faderen som forsøger at gøre oprør, og bliver sat på plads af hans voksne datter. Historien var tænkt til undervisning i fra 9. klasse og op til gymnasiet.

Her kan du høre nummeret Cut the Cable. Teksterne er af Carl Quist-Møller. Komponisterne er: Kaare Munkholm, Niels Wissum, Carl Quist-Møller, Cartsen Milner. Alle komponister optræder også som musikere, derudover har vi haft, Hans Ulrik, Assi Roar, Jesper Sviedahl, Olga Bastian og Selma Augusta Quist Møller i studiet og spille med.