Carl Quist-Møller m.fl.

Ud over alle de nævnte orkestre og bands, spiller jeg også gerne med andre musikere i forskellige konstellationer. Oftest er det i en blanding af verdensmusik, jazz og latin. Som fx sammen med Øyvind Ougaard på harmonika og Mette Smidl på violin.

Du kan høre et eksempel på vores latin og balkan inspirerede instrumental mini fest trio:

Flemming Quist-Møller & Søn

Min far og jeg tog rundt og spillede, tegnede og fortalte som en duo.

Far og søn Flemming og Carl Quist-Møller. Foto af Carsten Bundgaard

Øyvind Ougaard & Carl Quist-Møller

I denne duo optræder jeg med Øyvind Ougaard som spiller harmonika. Vi har spillet i alle mulige forskellige sammenhæng, både til fester, receptioner og små koncerter.

Vi er åbne for forespørgseler, selvom vi ikke har spillet sammen i lang tid.


FairyTone

Mussorgskys storslåede klassiske klaverværk ”Udstillingsbilleder” er voldsomt, uhyggelig, vemodigt og romantisk med en brusende lykkelig slutning.

Jeg har skrevet et nyt eventyr om Prins Bjørn, Prinsesse Grif og forræderen Gnomus. I duoen FairyTone fremfører jeg sammen med pianist Anne-Kari Ferenczi eventyret, hvor toner og ord sammen skaber en helt ny og fængende musikfortællings genre. Det er en koncert som er for børn og voksne fra 7-99 år.

Vi har ikke spillet sammen i mange år, men vi er åbne for forespørgseler.

Og andre…

I værker sammen med Aalborg-, Aarhus-, Odense Symfoniorkestre har jeg optrådt som fortæller af egne og andres værker. Stykket “Tissemyren” er komponeret af Andy Pape og kan udlånes af samme, “Frøen” er komponeret af Niels Marthinsen og kan lejes af Wilhelm Hansen.

Af flere omgange har jeg også optrådt med DRs underholdnings orkestre.

Jeg optrådte i marts 2010 sammen med kirkeorgelsorganist Nikolaj Nielsen og fløjtenist Hanne Nielsen i Horsens kirke. Jeg tegnede til dyrenes karneval og sammen uropføre vi værket og historien om Hikke Rikke. Du kan hente et eksempel på noderne her.

Af andre musikere jeg har samarbejdet med kan jeg bl.a. nævne, flamingo guitaristen Mårten Karlholm. Vi har udgivet en liveoptagelse af vores show hvor jeg fortæller mine tre historier om Elgen Gustav. 

Jeg har optrådt med Jan Rørdam, Nulle “Elith” Nykær, Morten Ramsbøl, Kaare Munkholm, Jakob Venndt, Hans Ulrik, Thomas Buttenschøn, Kristian Jørgensen Christian Sievert, Andreas Lund, Mikkel Riber, Palle Windfeldt, Torben Vestergaard, Sille Grønberg, Thomas Aggergaard og Tobias Trier.