Den 3. Tango

Den 3. Tango er Tango Orkestrets og min sidste CD. Det var oprindeligt et teaterstykke, der blev opført på Kalejdoskop i 2005 og genopsat på Svalegangen i Århus i 2007. Teaterkoncerten blev dramatiseret i samarbejde med Kasper Hoff, Mikael Fock og Vision 3. 

 

Tango Orkestret eksisterer stadig den dag i dag, men nu uden trommeslager, men med bassist i stedet. Efter 16 år som tango-trommeslager måtte jeg erkende, at man ikke kan nå alt. Så denne CD indeholder også de sidste optagelser med Tango Orkestret med den originale lyd, hvor basrollerne er fordelt mellem basklarinet og dybe trommer, og hvor guitar, vibrafon og violin kan lave dybe toner ved hjælp af oktavpedaler.

 

Cd'en er en lydbog og en Tango Orkester Cd på samme tid. Musikken og fortællestemmen er elegant flettet ind i hinanden, og til sidst på Cd'en er alle instrumentalnumrene samlet, så man kan høre musikken uden fortæller.

Cd'en Den 3. Tango er udgivet på mit eget forlag Ej Blot Til Løgn. Den kan købes gennem boghandlere, Cd-forhandlere og ved at skive til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Klip fra forestillingen:

 


 

Presse meddelelsen lyder sådan her:

Kan man rejse ud af sin egen krop?

Kan man styre sine drømme?

Kan man flyve over Atlanten på Tangodæmonens vinger?

Kan man stige ud af sin egen krop og møde sig selv?

Kan Tangodæmonen danse jalousien væk?

Kan man fortælle sig tilbage til friheden, når man er faret vild i sit eget kort?

Kan den vildeste drøm blive til virkelighed?- i Den 3. Tango kan den!

 

 

Den 3. Tango en sanselig og musikalsk fortælling om KAOS og KÆRLIGHED. En historie om at give slip på kontrollen og lukke op for passionen - og om at turde miste sig selv.

 

Musikfortællingen vil sende lytterne ind i en billedskabende verden af musik og fortælling – et univers hvor Tango Nuevo smelter sammen med historiefortælling og tegneserie illustrationer. Forfatter, tegner og fortæller Carl Quist-Møller har sammen med Tango Orkestret skabt denne musikalske drømmedagbog, der vil bære lytterne på vingerne fra Danmark til tangoens Argentina og helt ind i fortællerens hoved - til drømmenes dæmoner og fantasiens fantasmer.

 

Inspirationen til historien er bl.a. hentet fra Tango Orkestrets rejse til Buenos Aires, hvor de og Carl Quist-Møller spillede koncert for tango-nuevoens opfindere. På toppen af et hotelhøjhus midt i storbyen, blandt støvede duer, vasketøj og radioantenner, og med direkte inspiration fra tangoens forførende træk, blev ideen til historien undfanget.

 

Sammen med Instruktøren Mikael Fock, dramatikeren Kasper Hoff og scenografen Rikke Juellund (VISION 3) skabte Carl Quist-Møller Den 3. Tango som teaterforestilling og opførte den på Kalejdoskop i 2005. Forstillingen blev udsolgt, fik flotte anmeldelser og blev genopsat på Svalegangen i Århus 2007. Med en ny digital teaterteknik der kan visualisere på scenen, kunne Carl spille, slås og danse mod og med sit eget 3D-billede. Til historien har Tango Orkestret komponeret en række nye lidenskabelige og temperamentsfulde numre der, ligesom historien, er udsprunget af mødet med den originale Tango Nuevo. Nu er kærlighedshistorien og Tangomusikken samlet i denne smukke lytte-cd.

 

Medvirkende: Tango Orkestret & Carl Quist-Møller

Manuskript: Carl Quist-Møller

Musik: Kaare Munkholm, Palle Windfeldt, Henrik Sveidahl, Kristian Jørgensen.

Udgiver: Carl Quis- Møller, Ej Blot Til Løgn. Overgaden Over Vandet 13, 4 sal 2100 Kbh. k. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mobil 20 64 95 30

Distribution: Gateway Music

 

 

Plakat og postkort fra forstillingen Den 3 Tango, da den blev opført i København på Kalejdosop (Hvid).

Plakat og postkort fra forstillingen Den 3 Tango, da den blev opført i i Aahus på svalegangen (Rød).