1999 - Tango Orkestret

1999

1999 er Tango Orkestrets femte Cd. Orkestret har på dette tidspunkt eksisteret i 10 år.

Vi har fundet ud af, hvordan vi fordeler basrollerne, vi er blevet kendte, har turneret i mange forskellige lande og vi kender vores virkemidler. Vi kender mere til tango og er måske lidt mere respektfulde over for Tango Nuevoen, med enkelte undtagelser hvor humoren kigger frem. Vi er blevet dygtigere musikere, men det impulsive i orkestret er måske trådt lidt i baggrunden til fordel for det lidt mere tekniske.

Vi tager på denne Cd fat på nogle af de mindre kendte Astor Piazzolla kompositioner, og live må vi derfor stadig spille flere af vores hits fra de to første Cd'er. Med denne nye Cd i hånden rejser vi blandt andet til Hong Kong og spiller for kineserne i deres nye koncert hus Kwai Tsing Teather Auditorium. Entreen er mellem 100 og 200 dollars. Det er en stor oplevelse. Vi bliver hentet i lufthavnen, kører via motorvejen til centrum og henover vejen er der spændt et kæmpe banner der gør reklame for koncerten. Vores pressebillede er blevet frisket op og vores måske lidt kedelige sorte habitter har fået skrigende flotte neonfarver. Vores vært er meget gæstfri, og kører os direkte på traditionel kinesisk restaurant. Han siger han kan skaffe alt og spørger os om vi gerne vil besøge Hong Kongs Red Light District. Vi har alle total jetlag, og han følger os helt op på hotelværelset og efterlader en klump hash på bordet i tilfælde af at vi skulle havde lyst til at ryge. Meget Rock n' Roll-agtigt, men i løbet af aftenen bliver vi så paranoide, at vi skylder klumpen ud i lokummet...

Næste dag er der tid til en gå tur i denne eksotiske storby. Vi genkender mange butikskæder, men i Seven-Elleven har de i stedet for lakrids et glas med rådne æg stående på disken. Denne Tango Orkester turné var på i alt 5 dage.

Vi besøgte også Færørene, Tyskland, Italien, Sverige Norge og Finland.

presse_to02