mikrofon

Live Shows

Carl Quist-Møller er i dag beskæftiget indenfor mange forskellige genrer. Det gennemgående fællestræk er afsættet i hans egen livshistorie. Også når han er ude og optræde live.

 

Vi har for overskuelighedens skyld forsøgt at dele Carls forskellige typer live shows op i tre punkter: Fortæller, Musiker og Tegner/Illustrator, men som ofte optræder han med en kombination af musik, tegning og fortælling. 

 

Carl tryllebinder sit publikum med historien i centrum, hvad enten det er små grupper eller store forsamlinger:

I 'Løgneren er Løs' kan publikum nærme sig de 7-800 børn, når han fascinerer med sine fortællinger rundt om på landets skoler og biblioteker. (Se under punktet Fortæller).


Siden 1997, hvor Carl første gang fortalte sine løgnehistorier i ’Fjernsyn for dig’, har han bidraget til at gøre de sjove løgnehistorier tilladt.

Historierne kan også understreges af instrumenter og melodier, for eksempel med Carls musikfortællinger og shows, eller i hans sangtekster i de forskellige bands han optræder i.

 

Se punktet Musiker

 

For dem der selv vil stifte bekendskab med genren, kan det anbefales, at stifte med hans tegneundervisnings-shows, se underpunktet Tegner/Animator.  


Under punkterne foroven kan du læse mere om Carls shows.  

 

Under punktet Lyt og Se er der flere små film- og lyd klip der viser eksempler på live-optræden. 

 billedkube

carlquistmoller_lognhalsenogdemedskyldige