vinget_liveshows_musiker

Tango Orkestret

Efter 16 fantastiske år i Tango Orkestret, hvor vi har spillet over hele verden, er jeg stoppet med at spille i Tango Orkestret, da jeg måtte erkende, at jeg ikke kan nå alt, men jeg samarbejder stadig sammen med flere af musikerne.

Du kan få yderligere information om mine år med Tango Orkestret ved at læse punktet Udgivelser - se CD-udgivelser. Tango Orkestret eksisterer stadig under samme navn, men er i dag uden trommeslager. De har en mere traditionel kvartet-kapel lyd og basisten Jesper Lundgård indgår i bandet i stedet for mig. Jeg udgav i 2010 selv de sidste indspilninger med Tango Orkestret, på cd'en Den 3. Tango. Det er originale tango- og milonga kompositioner med den oprindelige Tango Orkester lyd. Samtidig er det en cd med min tango-historie fortalt for voksne. Køb den her, eller læs bare mere om den under punktet Udgivelser.

 

Her kan du høre titel nummeret fra cden Lo Que Vendra. En Astor Piazzola komposition med en helt vild udvikling. Arrangementet er udviklet af os alle fem med flere indbyggede soli.

 

tangoorkestret_liveoptraed_web

 

tangoorkestret_ivand_og_ifarvedehabitter_web