vinget_liveshows_musiker

Carl Quist-Møller m.fl

Ud over alle de nævnte orkestre og bands spiller jeg også gerne med andre musikere i forskellige konstellationer. Oftest er det i en blanding af verdensmusik, jazz og latin. Som fx sammen med Øyvind Ougaard på harmonika og Mette Smidt på violin.

 

Du kan høre et eksempel på vores latin og balkan inspirerede instrumental mini fest trio:

 

 

 

I værker sammen med Aalborg-, Aarhus-, Odense Symfoniorkestre har jeg optrådt som fortæller af egne og andres værker. Stykket "Tissemyren" er komponeret af Andy Pape og kan udlånes af samme, "Frøen" er komponeret af Niels Marthinsen og kan lejes af Wilhelm Hansen

Jeg optrådte i marts 2010 sammen med kirkeorgelsorganist Nikolaj Nielsen og fløjtenist Hanne Nielsen i Horsens kirke. Jeg tegnede til dyrenes karneval og sammen uropføre vi værket og historien om Hikke Rikke. Du kan hente et eksempel på noden her  

Af andre musikere jeg samarbejder med kan bl.a. nævnes, Mårten Karlholm på flamingoguitar, vi optræder som en duo, hvor jeg fortæller og spiller trommer. Vi har komponeret en live forestilling for børnehavebørn, hvor jeg fortæller mine tre historier om Elgen Gustav.

Jeg optræder også gerne med Jan Rørdam, Nulle "Elith" Nykær, Morten Ramsbøl, Kaare Munkholm, Jakob Venndt, Hans Ulrik, Kristian Jørgensen. Man kan også bestille en familie-tromme-duo sammen med min far, Flemming Quist Møller. Skal man høre på det længere end 10 minutter, kan det dog anbefales man køber mindst en musiker mere, så det hele ikke går op i trommehvirvler, torden og brag og King Conga. 

 

Her kommer også et lille trommenummer fra Trio Confetti og Runne T Kiddes CD. På nummrene Skævebørn og Å'Ib kan man høre hvordan en Darbuka, en stortromme og lidt hånd percussion sagtens kan skabe fed vildskab til dans.

Skævebørn. Tekst: Rune T. Kidde. Trommer, komposition: Carl Quist-Møller

Musik, råb og skrig og komposition: Palle Windfeldt, Steen Thomsen og Carl Quist-Møller

 

Skævebørn og Å'Ib: